Arbëri

​Kërkohet që dy marrëveshjet e propozuara për bashkëpunim me Shqipërinë të zbatohen

​Kërkohet që dy marrëveshjet e propozuara për bashkëpunim me Shqipërinë të zbatohen

Dy marrëveshjet për politikën e jashtme mes Kosovës dhe Shqipërisë, që priten të nënshkruhen në mbledhjen e radhës mes dy qeverive, po shihen si shumë të nevojshme.

Por që duhet të zbatohen në praktikë dhe përmes iniciativave zyrtare, e jo të mbesin vetëm në letër.