Arbëri

KEK-u synon mbi 400 milionë euro investime kapitale

 

KEK-u në tre vjetët e ardhshëm synon të realizojë investime kapitale, vlera e të cilave do të arrijë shumën e rreth 437 milionë eurove.

Këto investime nga drejtues të kësaj korporate, konsiderohen të domosdoshme për të garantuar siguri dhe stabilitet energjetik në Kosovë për 40 vjetët e ardhshëm.