Arbëri

Cakaj në takimin e Vishegradit në Pragë kërkon liberalizimin e vizave për Kosovën

Cakaj në takimin e Vishegradit në Pragë kërkon liberalizimin e vizave për Kosovën
 

Ministri i Jashtëm i Shqipërisë Gent Cakaj, po merr pjesë në mbledhjen e ministrave të jashtëm të Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor.

Cakaj tha se edhe njëherë u përsërit mbështetja e V4 për perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor.