Arbëri

Veliu e Vitia shprehen të gatshëm për t’u ballafaquar me koronavirusin

Veliu e Vitia shprehen të gatshëm për t’u ballafaquar me koronavirusin
Foto: MPBAP

Ndonëse ende s’është paraqitur asnjë rast pozitiv në Kosovë prej koronavirusit, ministri i MPBAP Agim Veliu dhe ai i Shëndetësisë, Arben Vitia, janë shprehur të gatshëm për t’u ballafaquar nëse ka ndonjë rast.

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, priti në takim ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia dhe drejtorin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Naser Ramadanin, me të cilët diskutuan aktivitetet për menaxhimin e situatës lidhur me Koronavirusin.