Arbëri

GAP: Kosovarët prijnë me viza pune në Gjermani

Foto: GAP
 

Instituti GAP, në bashkëpunim me organizatën gjermane Expert Council of German Foundations on Integration and Migration (SVR) kanë organizuar një tryezë diskutimi në Berlin, ku është prezantuar raporti i përbashkët me titull “Emigrimi i fuqisë punëtore të Kosovës në Gjermani”.

Sipas GAP-it, raporti vlerëson efektet pozitive dhe negative të emigrimit në ekonomitë e të dy vendeve.