Arbëri

Kurti beson se qeverisja e re do t’ua kthejë njerëzve një lidhje të re me tokën e tyre

Kurti beson se qeverisja e re do t’ua kthejë njerëzve një lidhje të re me tokën e tyre
 

Prishtinë, 26 shkurt - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga kryeministri, Haki Abazi, pritën drejtoreshën rajonale të Ballkanit Perëndimor, Linda Van Gelder, dhe drejtorin për Kosovë, Marco Mantovanelli, nga Banka Botërore.

Në këtë takim u paraqitën prioritet e veprimit të shpejtë të qeverisë, me theks në projekt-ligjin e buxhetit për vitin 2020, reduktimin dhe shkrirjen numrit të ministrive dhe në përçimin e marrëveshjes së koalicionit në program qeverisës dhe plan pune.