Arbëri

Sot në “Express Intervista” do të diskutohet për zbatimin e ligjit për qasje në dokumente zyrtare

Sot në “Express Intervista” do të diskutohet për zbatimin e ligjit për qasje në dokumente zyrtare

Në “Express Intervista” të emisionit “Express” në KTV, sot do të diskutohet për zbatimin e ligjit për qasje në dokumente zyrtare.

Për këtë temë, në emision i ftuar është Jeton Arifi, drejtor i Agjencisë për Informim dhe Privatësi.