Arbëri

Vitia: Një rast i dyshuar me koronavirus, në pritje të rezultateve

Vitia: Një rast i dyshuar me koronavirus, në pritje të rezultateve

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka thënë se momentalisht në QKUK është duke u trajtuar një rast i dyshimtë me koronavirus, por sipas tij bëhet fjalë për grip.

Ai tutje ka shtuar se nuk duhet alarmuar dhe janë në pritje të rezultateve.