Arbëri

Krasniqi: Qeveria e re ta sqarojë politikën e saj ndaj Serbisë

 

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, përmes një shkrimi të tij thotë se qeveria e re në krye me Albin Kurtin, duhet ta sqarojë politikën e saj ndaj Serbisë.

Sipas Krasniqit, Serbia asnjëherë nuk ka treguar vullnet për t’u shkëputur nga politikat e krimit dhe të gjenocidit, por shpejtë ka filluar epokën e normalizimit të marrëdhënieve me Kosovën.