Arbëri

Kosova feston sot 12-vjetorin e Pavarësisë

Kosova feston sot 12-vjetorin e Pavarësisë

Përvjetori i dymbëdhjetë i shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, do të shënohet me shumë aktivitete të organizuara nga institucionet qendrore dhe lokale.

Nën organizimin e Qeverisë, në orën 8:00 do të bëhet ngritja e flamurit në oborrin e Qeverisë, ku të pranishëm do të jenë dy udhëheqësit shtetërorë dhe komandanti i FSK-së. Derisa garda ceremoniale do të bëjë ngritjen e flamurit gjithashtu do të intonohet himni nga bendi i FSK-së.