Arbëri

Rikonfirmohen marrëdhëniet e mira midis Kosovës e Belgjikës

Rikonfirmohen marrëdhëniet e mira midis Kosovës e Belgjikës

Prishtinë, 14 shkurt - Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka priti sot udhëheqësin e Misionit të Mbretërisë së Belgjikës në Kosovë, z. Jean – Louis Servais, me të cilin bisedoi për perspektiven evropiane dhe procesin integrues të Kosovës në BE.

Ministri Reka kërkoi nga Belgjika të mbështesë përshpejtimin e liberalizimit të vizave, sepse, siç tha, është e pakuptimtë që Kosova të mbetet ishull i izoluar, përderisa disa shtete më të mëdha në Evropë kanë tash e sa vite regjim të lirë të vizave me BE-në.