Arbëri

KQZ ndan 350 mijë euro për subjektet politike që përfaqësohen në Kuvend

KQZ ndan 350 mijë euro për subjektet politike që përfaqësohen në Kuvend

Komisionin Qendror i Zgjedhjeve ka ndarë 350 mijë euro për partitë politike që përfaqësohen në Kuvendin e Kosovës.

Mjete janë ndarë për muajin shkurt për financimin e aktiviteteve të partive dhe mbështetjen e punës të secilit deputetë.