Arbëri

Buxheti tre miliardë eurosh i mundshëm në Kosovë

Buxheti tre miliardë eurosh i mundshëm në Kosovë

Kryeministri Albin Kurti ka deklaruar se me qeverisjen e tij buxheti i Kosovës do të arrijë në 3 miliardë euro, nga 2.3 miliardë sa ishte vitin e kaluar.

Ekspertët e Ekonomisë janë optimistë se ky projeksion mund të arrihet madje edhe të tejkalohet. Ata konsiderojnë se garanci për këtë është sundimi i rendit dhe ligjit dhe lufta kundër informalitetit.