Arbëri

Këtë fundjavë, GO+ nisë garën e madhe të skijimit në Brezovicë

Këtë fundjavë, GO+ nisë garën e madhe të skijimit në Brezovicë
Artikull i sponsorizuar

GO+ e fillon fundjavën egër, me garën më interesante të skijimit dhe ndejat e pandërprera gjatë gjithë kësaj fundjave në Brezovicë

Prishtinë, 11 shkurt 2020 - GO+, pija energjike me shijen më të veçantë në treg ka njoftuar se këtë të premte do të fillojë me garën më të madhe të skijimit në Brezovicë, e cila do të përcillet edhe me aktivitete tjera argëtuese dhe festive për gjithë pjesëmarrësit, deri të dielen, kur edhe përmbyllet pjesa e parë e aktivitetit atraktiv dimëror.