Arbëri

Kurti realizon një vizitë “blic” në Tiranë

Kurti realizon një vizitë “blic” në Tiranë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, do të realizojë të martën një vizitë zyrtare në Shqipëri, e para jashtë vendit që kur qeveria e drejtuar prej tij mori votëbesimin në parlamentin e Kosovës.

Ajo që vihet re është se vizita e Kurtit do të jetë një vizitë “blic” dhe do zgjasë vetëm 3 orë.