Arbëri

Mbahet koncert për nder të 50 vjetorit të UP-së

Mbahet koncert për nder të 50 vjetorit të UP-së
 

Studentët e Departamentit të Muzikës dhe Fakultetit të Arteve, sonte kanë mbajtur një koncert festiv për nder të 50-vjetorit të themelimit të Universitetit “Hasan Prishtina” dhe “Javës së Universitetit”.

Përformimi në këtë koncert është bërë nga studentët e këtyre dy fakulteteve, me fillimin e javës së 50-vjetorit të Universitetit të Prishtinës.