Arbëri

Djemtë me dëshmi kundërthënëse ndaj babait për vdekjen e nënës së tyre pas rrahjes

 

A.H e A.H të dy këta djem të së ndjerës H.D dhe të akuzuarit Ilir Haxhiaj, këtë të hënë kanë dhënë dëshminë e tyre para trupit gjykues.

Djali i madh i viktimës, duke mos dashur të ballafaqohet me babanë e tij, foli nga një dhomë e veçantë, derisa tregoi për dhunën që sipas tij, kishte ushtruar babai, tashmë i akuzuari, Ilir Haxhiaj, raporton KTV.