Arbëri

​Haxhiu: Ta kthejmë besimin e qytetarëve në drejtësi dhe ta luftojmë të keqen

 

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovë (KGjK), Skender Çoçaj, priti sot në një takim pune Ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, të cilën e njoftoi me arritjet e deritashme, objektivat dhe sfidat me të cilat po përballet sistemi gjyqësor në vendin tonë.

Çoçaj tha se kanë ndërmarrë të gjitha hapat e nevojshëm për arritjen e qëllimeve që garantojnë një sistem gjyqësor të pavarur dhe të paanshëm, rritjen e efikasitetit, përmirësimin e performancës të sistemit gjyqësor, rritjen e transparencës dhe llogaridhënies si dhe luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.