Arbëri

Premtohet rishqyrtim i vendimeve për ndërtimet e planifikuara pranë Liqenit të Badovcit

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Mbrojtje të resurseve ujore dhe rishqyrtim të vendimeve për ndërtimet e planifikuara buzë Liqenit të Badovcit, ka premtuar qeverisja e re e udhëhequr nga Albin Kurti.

Gjatë kësaj jave, ministri i ri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, ka thënë se do të konsultojë palët e përfshira në këtë proces dhe do të veprojë mbi bazë ligjore, duke respektuar të gjitha procedurat e parapara. Ai ka premtuar se nëse varet nga ministria që drejton, kjo ide do të anulohet, shkruan sot “Koha Ditore”.