Arbëri

Xhelal Sveçla – zëvendësministër në MPB

Xhelal Sveçla – zëvendësministër në MPB
 

Xhelal Sveçla i Vetëvendosjes është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, të udhëhequr nga Agim Veliu i LDK-së.

Vendimi është marrë nga kryeministri Albin Kurti, ka mësuar Koha.net.