Arbëri

AKP-ja publikon studimin për zvillimin biznesor të Minierës së Goleshit

AKP-ja publikon studimin për zvillimin biznesor të Minierës së Goleshit
 

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), ka publikuar sot studimin Zhvillimi Biznesor i Minierës së Goleshit.

Punimet studimore të projektit janë realizuar nga ekspert të kompanive “Inros Lackner” dhe “EC Terra”, kurse kanë filluar në tetor 2018 dhe kanë përfunduar në dhjetor 2019.