Arbëri

Sot mbahet Samiti për Ballkanin Perëndimor në Bruksel

Sot mbahet Samiti për Ballkanin Perëndimor në Bruksel
 

Kryetarët e parlamenteve të shteteve të Ballkanit Perëndimor do të mblidhen sot në Parlamentin Evropian (PE), nën patronatin e presidentit David Sassoli.

Kryetarët e parlamentevce të Shqipërisë, Bosnje dhe Hercegovinës, Kosovës, Mali të Zi, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë do të mblidhen të martën, për të diskutuar rreth perspektivës evropiane të Ballkanit Perëndimor.