Arbëri

Ambasada amerikane në Gjermani dhe Grenelli shpërndajnë karikaturën e “Kohës Ditore” me “Magjistarin Grenell”

 

Karikaturisti i “Kohës Ditore”, Jeton Mikullovci – Jemi, për numrin e sotëm të gazetës ka përzgjedhur ta ilustrojë përfaqësuesin special të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për dialogun Kosovë-Serbi, ambasadorin Richard Grenell.

Jemi, Grenellin e ka paraqitur si një magjistar i cili nxjerr nga kapela e tij magjike marrëveshjet mes Kosovës dhe Serbisë, marrëveshje këto të cilat arriti t’i realizonte për pak ditë, raporton Koha.net.