Sot në “Express Intervistë” Hasan Shala

Sot në “Express Intervistë” Hasan Shala

24 January 2020 13:48

Sot në “Express Intervistën” të KTV-së është i ftuar Hasan Shala, kryetar i Gjykatës së Apelit.

Në këtë intervistë do të flitet rreth raportit të ekspertëve të Komisionit Evropian lidhur me vlerësimin që ua kanë bërë prokurorëve dhe gjyqtarëve të Kosovës.

Intervistën mund ta ndiqni nga ora 17:15 në KTV dhe drejtpërdrejt në Facebook.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme