Arbëri

Misioni Vëzhgues i BE-së e vlerëson problem serioz mungesën e transparencës për financimin e fushatës gjatë zgjedhjeve

Misioni Vëzhgues i BE-së e vlerëson problem serioz mungesën e transparencës për financimin e fushatës gjatë zgjedhjeve

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, takoi anëtaren e Parlamentit Evropian, njëherësh kryesuese e Misionit Vëzhgues të Bashkimit Evropian në zgjedhjet parlamentare të 6 tetorit në Kosovë, Viola Von Cramon-Taubadel.

Në kumtesën për media, thuhet se Konjufca dhe europarlamentarja Von Cramon-Taubadel diskutuan për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të vitit të kaluar dhe ecurinë e tyre.