Arbëri

Grupi për Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit me pesë kërkesa ndaj nivelit qendror dhe atij lokal

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Grupi për Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit ka bërë të ditur pesë kërkesa, drejtuar Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor si dhe Komunës së Prishtinës.

Kërkesat janë: