Arbëri

Dy ish-kryeparlamentarët e Shqipërisë kritikojnë skenën aktuale politike

 

Dy ish-kryeparlamentarët e Kuvendit të Shqipërisë, Jozefina Topalli e Namik Dokle, kanë pasur akuza të rënda ndaj skenës së sotme politike.

Në 100-vjetorin e parlamentarizmit ata nuk kanë fshehur trishtimin për nivelin dhe cilësinë e përbërjes së Kuvendit sot.