Arbëri

Hidhet poshtë vendimi për gjobitjen e Halitit e Dreshajt, çështja kthehet në shqyrtim kryesor

Xhavit Haliti e Gani Dreshaj nuk kanë arritur të bëhen deputetë në legjislaturën e re të Kuvendit, por ata do të vazhdojnë të përballen me drejtësinë për veprime që kanë kryer në mandatin e kaluar.

Gjykata Themelore e Prishtinës ka vendosur ta kthejë në shqyrtim kryesor rastin e dënimit me gjobë të deputetëve të PDK-së dhe AAK-së, raporton KTV.