Arbëri

Thaçi: Masakra e Reçakut ishte krim kundër njerëzimit dhe gjenocid, Serbia duhet të japë llogari

Thaçi: Masakra e Reçakut ishte krim kundër njerëzimit dhe gjenocid, Serbia duhet të japë llogari

21 vite më parë do të ndodhte një nga masakrat më të mëdha të bëra nga ushtria serbe në Kosovë, pikërisht në fshatin e Reçakut u vranë 45 civilë.

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, prej ditës së djeshme ndodhet në Kosovë dhe do të jetë prezent në veprimtarinë përkujtimore të masakrës së Reçakut.