Arbëri

21 vjet nga Masakra e Reçakut

21 vjet nga Masakra e Reçakut
Reçak, 1999. Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Sot, 15 janar 2020, janë bërë 21 vjet që kur forcat policore dhe ushtarake serbe kryen njërën nga masakrat më të dhimbshme kundër njerëzimit në Reçak.

Më 15 Janar 1999, në këtë ditë të kobshme, në Reçak u vranë e u masakruan 45 shqiptarë të paarmatosur.