Arbëri

Komuna thotë se e obligoi Ministria e Mjedisit t’i caktojë kushtet e ndërtimit pranë Badocit

Komuna thotë se e obligoi Ministria e Mjedisit t’i caktojë kushtet e ndërtimit pranë Badocit

Komuna e Prishtinës e ka pranuar të martën që ka marrë vendim për t’i caktuar kushtet e ndërtimit për kompleksin luksoz në brigjet e Liqenit të Badocit.

Këtë veprim thotë që e ka marrë pasi që dy herë ka refuzuar për shkak të vendimit të Qeverisë që e shpall atë pjesë zonë të mbrojtur, ndërsa herën e tretë i ka caktuar kushtet pasi, siç thotë njoftimi i Komunës, e ka obliguar Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, shkruan sot “Koha Ditore”.