Arbëri

Lumezi u thotë prokurorëve “të paaftë”: Kërkoni trajnime shtesë

Të gjithë ata prokurorë, të cilët e ndiejnë veten të paaftë për të trajtuar një lëndë të caktuar, mund të kërkojnë trajnim vullnetar.

Kështu ka thënë të martën kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, në mbledhjen e parë për këtë vit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, ku u miratua një rregullore për trajnimin dhe zhvillimin profesional në sistemin prokurorial, raporton KTV.