Arbëri

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdar, në disa pika kufitare ka borë e akull

Pritje deri në 1 orë e gjysmë në Merdar, në disa pika kufitare ka borë e akull
 

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar se në këto momente, në pikëkalimet kufitare mes Kosovës dhe shteteve fqinje kryesisht nuk ka pritje, përpos në Merdar, ku për të dalë nga vendi qytetarët duhet të presin deri në 1 orë e gjysmë.

Pritje deri në rreth 1 orë për të dalë nga Kosova raportohen edhe në pikën tjetër kufitare, atë të Mutivodës, raporton Koha.net.