Arbëri

GLSP: Rasti “Pronto” ka shumë parregullsi

 

Në një konferencë për media përfaqësues të GLPS-së kanë thënë se aktakuza për këtë rast është e mangët dhe në të nuk janë përfshirë personat që dëgjohen në përgjime, siç është presidenti, Hashim Thaçi e ish-kryeparlamentari, Kadri Veseli.

Autori i analizës për këtë rast, Leutrim Himaj, ka thënë se sistemi i drejtësisë është përballur me shkelje të shumta duke filluar nga aktakuza e më tej, raporton KTV.