Arbëri

ShSKUK-ja shpall konkurs për zëvendësimin e kardiokirurgëve që e lanë punën

ShSKUK-ja shpall konkurs për zëvendësimin e kardiokirurgëve që e lanë punën
 

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka shpallur konkurs për plotësimin e pozitave të dy kardiokirurgëve që u larguan nga puna në këtë institucion. Këtë e ka bërë të ditur për gazetën drejtori i ShSKUK-së, Basri Sejdiu. Ai ka thënë se brenda një muaji pozitat e lëna bosh do të plotësohen.

Sipas tij, largimi i dy kardiokirurgëve nuk do të ndikojë në funksionimin e Klinikës së Kardiokirurgjisë. “Sot (e mërkurë v.j.) e kam nënshkruar që konkursi është hapur për dy pozitat e lëna, për një muaj besoj do të përfundojë”, ka theksuar Sejdiu. Por ai ka thënë se as gjatë këtij muaji nuk do të ketë probleme në funksionim. “Absolutisht jo, nuk do të këtë probleme në funksionim, e kemi hapur konkursin dhe pozitat plotësohen së shpejti”, ka theksuar ai, shkruan sot “Koha Ditore”.