Arbëri

MPJ e Kosovës bën thirrje për kujdes në udhëtimet për Irak, Iran e Jemen

MPJ e Kosovës bën thirrje për kujdes në udhëtimet për Irak, Iran e Jemen

Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës përmes një komunikate për media ka bërë thirrje që qytetarët që duhet të udhëtojnë për në Irak, Iran e Jemen të kenë kujdes të shtuar.

“Njoftojmë qytetarët e Republikës së Kosovës, me vendbanim në Kosovë apo jashtë vendit, që të shfaqin kujdes dhe maturi në rast se nuk mund të shmangin udhëtimet drejt vendeve që ka tensione, Irak, Iran dhe Jemen”, thuhet në komunikatë, transmeton Koha.net.