Arbëri

Dështon shqyrtimi fillestar ndaj 5 inspektorëve të ndërtimit

Foto: Koha
 

Ka dështuar shqyrtimi fillestar kundër 4 inspektorëve komunal të Prizrenit, dhe një inspektori të Ministrisë së Mjedisit, të cilët akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare lidhur me ndërtimet pa leje në Prevallë.

Gjyqtarja Shadije Gërguri ka bërë të ditur se seanca është shtyrë për 8 janar për shkak të mungesës së të akuzuarit Bedri Halimit. Prokuroria Speciale e Kosovës, në nëntor të vitit të kaluar ka ngritur aktakuzë ndaj pesë personave për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar lidhur me ndërtimet pa leje në Prevallë të Prizrenit.