Arbëri

Vjehrri me të renë në një Ambasadë

 

Shpend Kallaba dhe Bubulina Krasniqi janë në raport familjar: vjehërr-re. Duke pasur lidhje të forta me njerëz të politikës, të dy kanë mbërritur të bëhen diplomatë dhe pushteti i Kosovës është përkujdesur prej vitesh që ata të shërbejnë brenda të njëjtit mision diplomatik, shkruan sot Koha Ditore.

Aktualisht, të dy janë pjesë e Ambasadës së Kosovës në Budapest, ndërsa përpara se të dërgoheshin në këtë mision, kishin shërbyer në Sofje.