Arbëri

Dogana nuk respekton vendimin e Themelores për ta anuluar konkursin për gradimin e oficerëve

Foto: Koha
 

Dogana e Kosovës ka vendosur të injorojë Gjykatën Themelore të Prishtinës, e cila në fund të nëntorit i kërkoi ta anulojë konkursin për gradimin e oficerëve të saj.

Në Doganë kanë vazhduar me procedurat e konkurseve të brendshme që synim kanë plotësimin e disa drejtorive dhe pozitave menaxheriale brenda këtij institucioni.