Arbëri

Gati pesë vjet nga Gjykata Speciale dhe asnjë aktakuzë

Foto: Koha
 

Më shumë se 250 ish-ushtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë udhëtuar drejt Hagës vetëm në vitin 2019.

Ata janë intervistuar nga prokurorë ndërkombëtarë të Dhomave të Specializuara, qoftë si dëshmitarë apo si të dyshuar.