Arbëri

Haradinaj viziton Merdarën dhe Policinë e Kosovës

Haradinaj viziton Merdarën dhe Policinë e Kosovës
 

Në ditën e fundit të vitit 2019, kryeministri në detyrë Ramush Haradinajn ka vizituar në mbrëmje pikën kufitare të Merdares ku është njohur me punën që po kryen policia dhe Dogana e Kosovës në këtë pikë kufitare me Serbinë, e cila është e njohur për nga frekuentimi i madh i udhëtarëve sidomos gjatë kohës së pushimeve.

Ai me këtë rast ka uruar pjesëtarët e Policisë dhe Doganës së Kosovës për punën që po bëjnë dhe angazhimin e madh gjatë gjithë vitit që po e lëmë pas.