Arbëri

Abbott: Pritja në Prishtinë e tifozëve britanikë, më e mira që ata kanë pasur në botë

Abbott: Pritja në Prishtinë e tifozëve britanikë, më e mira që ata kanë pasur në botë

Ambasadori britanik në Kosovë, Nicholas Abbott, duke ua uruar kosovarëve Vitin e Ri 2020, përmes një postimi në Facebook e ka vlerësuar pritjen e tifozëve të vendit të tij në Prishtinë, si pritjen më të mirë që ata kanë përjetuar në botë.

Ai është shprehur “falënderues për mikpritjen e ngrohtë që unë dhe familja ime kemi pranuar këtu”.