Arbëri

Kusari thotë se me paketën anti-shpifje, Rama po mundohet t’i kontrollojë mediat

 

Flutura Kusari, këshilltare ligjore e Qendrës Evropiane për Lirinë e Shtypit dhe të Medias, ka thënë se miratimi i paketës anti-shpifje në Shqipëri nënkupton ndryshimin e dy ligjeve, një që ka të bëjë me media audiovizive dhe ato elektronike.

Ajo thotë se përmes këtij ligji mund të gjobitën e po ashtu të mbyllen mediat online.