Arbëri

Dushi e quan “të fabrikuar” sondazhin e VV-së

Dushi e quan “të fabrikuar” sondazhin e VV-së

Gjatë ditës së sotme, Besnik Bislmi nga Lëvizja Vetëvendosje publikoi një sondazh të porositur nga partia që ai përfaqëson.

Sipas këtij sondazhi, të zhvilluar në javën e dytë të dhjetorit, me një mostër reprezentative prej 1069 respodentëve, del se nëse zgjedhjet do të mbaheshin tani, VV-ja do të merrte 42.8%, LDK-ja 21.6%, PDK-ja 14.0% dhe AAK-ja 8.6%.