Arbëri

Gjatësia e letrave të duarve, si dhe letrës së tualetit kthen në rivlerësim tenderin prej 150 mijë eurosh

Gjatësia e letrave të duarve, si dhe letrës së tualetit kthen në rivlerësim tenderin prej 150 mijë eurosh

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) ka kthyer në rivlerësim tenderin e Shërbimit Spitalor, Klinik, Universitar të Kosovës (ShSKUK), për "Furnizim me material higjienik", vlera e paraparë e të cilit është 152 mijë e 250 euro.

Arsyet pse Gjykata e Tenderëve ka anuluar njoftimin për dhënie të kontratës të ShSKUK-së janë mungesa e vlerësimit të gjatësisë së letrës së tualetit, si dhe ajo e letrës së duarve. Sipas vendimit të OShP-së, i cili është marrë këtë javë, vlerësimi i ofertave nga ana e ShSKUK-së nuk është bërë në përputhje me ligjin. Gjatë procesit të rivlerësimit OShP-ja ka kërkuar që mostrës së letrës së duarve t’i numërohen fletat, si dhe mostrës së letrës së tualetit t’i matet gjatësia, shkruan sot Koha Ditore.