Arbëri

Edhe SHBA-ja e Britania e Madhe kërkojnë formimin e shpejtë të Qeverisë së Kosovës

Edhe SHBA-ja e Britania e Madhe kërkojnë formimin e shpejtë të Qeverisë së Kosovës
Foto: Koha/Ilustrim

Edhe ambasada amerikane në Kosovë e ajo britanike, kanë kërkuar formimin e Qeverisë së Kosovës.

Menjëherë pas deklaratës së Zyrës së Bashkimit Evropian dhe shefave të misioneve të BE-së në Kosovë ku kërkohet formimi i qeverisë së re dhe të vijohet me reforma dhe me dialogun, ka reaguar edhe ambasada amerikane.