Arbëri

IuteCredit konteston revokimin e licencës në Kosovë

IuteCredit konteston revokimin e licencës në Kosovë
 

Kompania ndërkombëtare e mikrokredisë dhe fintech (teknologjisë financiare) IuteCredit Europe do ta kontestojë vendimin e papritur dhe të pajustifikuar të Bankës Qendrore të Kosovës për revokimin e licencës së saj.

IuteCredit konfirmon që performanca e grupit të saj nuk do të ndikohet nga revokimi i licencës, pasi dega e Kosovës përbën një pjesë të vogël të portofolit të kompanisë.