Arbëri

Bajrami: LDK-në s’mund ta kushtëzojë askush për presidentin

 

Anëtarja e LDK-së, Hykmete Bajrami ka thënë se LDK-në s’mund ta kushtëzojë askush që mos ta propozojë Presidentin.

Ajo thotë se propagandën dhe luftën speciale duhet ta ndalë Vetëvendosje nëse njëmend ka vendosur të ndërtojë koalicion me Lidhjen Demokratike të Kosovës.