Arbëri

Zjarrfikësit thonë se do ta mbështesin Policinë në rast të protestave

Zjarrfikësit thonë se do ta mbështesin Policinë në rast të protestave
 

Kryesia e Sindikatës së Zjarrfikësve të Kosovës thotë se do ta mbështesin Policinë nëse ata do të organizojnë protestë, derisa shtojnë se nuk mund të mbajnë tash protesta pasiqë ende nuk ka një qeveri në detyrë.

Kryesia e Sindikatës së zjarrfikësve të Kosovës thotë se ka analizuar situatën e krijuar pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese e cila e pezulloi ligjin e pagave deri në muajin mars dhe shpreh shqetësimet që ky anulim i ligjit reflektoi tek kjo kategori e te punësuarve (zjarrfikësve) ku anulimi i ligjit drejtpërsëdrejti ndikoi dhe mohoi diçka pozitive që për herë të parë ndodhi te zjarrfikësit e Kosovës, ku në ligj ishim të niveluar me Shërbimet tjera emergjente dhe sektorët e sigurisë.