Arbëri

IKD: Profili i lartë i korrupsionit vazhdon të amnistohet

 

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), si pjesë e Koalicionit të Organizatave Joqeveritare (OJQ) për Javën Kundër Korrupsion 2019, të martën, ka mbajtur tryezën e diskutimit “Amnistia e korrupsionit të profilit të lartë - Sinjalizimet e padëgjuara të korrupsionit nga drejtësia”.

Në këtë tryezë u publikuan dy raporte, “Kosova (s)ka korrupsion të profilit të lartë” si raport për paprekshmërinë e profilit të lartë të korrupsionit dhe “Sinjalizimi dhe mbrojtja e sinjalizuesve” si analizë ligjore për sinjalizuesit dhe mbrojtjen e tyre.